maanantai 24. syyskuuta 2012

332 km, 3 hours 56 mins (periaatteessa)


Väsy, väsy, väääsyyy... aamu siivottiin taloa ja pakattiin autoa ja yhdentoista maissa oltiin matkalla kotiin... ja se matka oli niin piitkä ja vähän kivinenkin.

Eka pysähdys ruokakauppaan puolisentuntia startista ja siellä samalla hodarilounas koko joukolle, seuraava pysähdys kalasavustamoon, sitten poliisi pysäytti ja kirjoitti sakot, sen jälkeen tietyö jonka jälkeen pysähdyksen syynä oli O:n uninen makkaraoksennus ja  viimeiseksi vielä frouvan itsensä piti päästä pissille...  Matkaa sävytti lasten tappelu-kikatus-kirkuna-vinkuna-kitinä-itku. Jossakin välissä olis kannattanut ehkä vaihtaa jäbien vaipat niin olis säästynyt lastenistuinten pesulta... Kotona siis viideltä ja heti hysteerisesti purkamaan kasseja, pesemään pyykkejä ja ruokkimaan lapsosia. Seiskalta asetun ensimmäisen kerran aloilleni, mutta nyt on pyykit melkein pesty, lapset ruokittuna nukkumassa, autokin pesty ja enää pitäis ruokkia meidät aikuiset.

Tässä viimeinen erä kuvia...


Dungeness Crab eli kotoisasti kai taskurapu - on muuten hyvää ja lokit tykkää niitä myös syödä...
tämä siis rannalla lokkien jäljiltä. K oli ainoa joka suostui samaan kuvaan örkin kanssa.

Iltakävelyllä Koiran kanssaPäiväpullaa


Meidän paita ja peppu


rakkautta...

...on...

...kolme lasta
Minne M...

...sinne myös K
Lomakoira
Kyllä oli ihanaa... ihan liian ihanaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.