keskiviikko 12. syyskuuta 2012

kalsea aamu


Herätys oli sanalla sanoen kalsea... kun ulkona on yllättäin viisi astetta  ja talossa ei ole lämmöt päällä oli talo hmmm... viileähkö.  Alkusyksy on haasteellista pukeutumisen suhteen. Aamulla saattaa tosiaan olla lähellä pakkasta ja iltapäivästä saatetaan huidella lähellä kolmeakymppiä... miten puet siis lapset? Shortsit ja toppatakki?

M:n balettikoulusta soittivat illalla ja jättivät vastaajaan viestin ettei M:n ryhmässä ole riittävästi oppilaita ja se yhdistetään aiempaan ryhmään ja torstaiaamun ryhmään... ihan kiva, kumpikaan ei sovi meille. Niinpä soittelin heidän puhelinvastaajaansa anelevia viestejä jossa toivoin ja rukoilin että ne ottais ton tytön sit isompien ryhmään 5-7 -vuotiaisiin, edes kokeeksi... Ensimmäinen mitä M tänä aamuna sanoi oli että hän nukkui hyvin kun tiesi että tarvitsee voimia tanssitunnille... Miten mä selitän tolle lapselle ettei sitä tuntia olekaan? lapselle joka on nyt useamman päivän kulkenut balettipuvussa ja steppikengissä tai balettitossuissa... lapselle joka ei puhu mistään muusta kuin sen balettitunnista ja tanssikoulusta ja... apua. Taidan kohta soittaa ja jättää sinne vastaajaan kolmannen viestin... ja neljännen... ja viidennen...4 kommenttia:

 1. No voihan kökkö. Toivottavasti neidille löytyy sopiva tunti! Nyt soittamaan kaikki kaverit läpi mukaan sille peruutetulle tunnille.

  Meillä sama ongelma ilmaston suhteen, oikeastaan läpi koko talven. Nyt käytössä on hupparit, talvella fleecet. Ne sitten löytyy iltapäivällä tungettuina repusta tai koulun löytötavara-henkarista. Puhumattakaan hatuista tai sormikkaista jos sellaiset edes saan ylitsepuhutte lapsille. High schoolissa ei muuten edes ehdi mennä lokerikolle tuntien välissä, eli pakkasellakaan M ei pue muuta kuin paksua hupparia sillä joutuu raahaamaan sitä mukanaan koko päivän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Melina, se on just se löytötavaraosasto joka mua huolettaa... kaikessa on nimi, mutta eihän toi huoleton tosissaan enää iltapäivästä muista mitä sillä oli aamulla päällä ;)

   Poista
 2. Voi harmi tuota tanssiryhmän peruutusta! Tosiaan nyt kannattaa haalia sinne lisää pikkuballerinoja, että aikataulu sopisi teille. Peukut on pystyssä täällä!

  VastaaPoista
 3. No voi ei :( Pidän peukkuja että tilanne jotenkin ratkeaa, ihan kauheeta muuten!

  VastaaPoista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.