lauantai 15. syyskuuta 2012

tiedossa vapaus


Laitoin M:n opettajalle sähköpostin tästä mun ison koulun kauhusta ja Ms Tiffany otti jutun heti asiakseen ja lupasi laittaa ton läheisen pikkukoulun rehtorille sähköpostia meidän perheestä... se on ennen ollut siellä töissä ja tuntee rehtorin ihan henk.koht. Ms Tiffany oli samaa mieltä siitä ettei 900 oppilaan koulu laitos ole oikea paikka meidän lapselle... no eihän se siis ole oikea paikka yhtään kenenkään lapselle, mutta ei etenkään näille meidän kummajaisille.

Prinsessa M kokee telkkaria
Meidän asukasyhtiön FB sivuilla on äänestys tän kouluongelman ratkaisemisesta... vaihtoehdot: a) haluan lapseni tähän massakouluun b) siirrän itse lapseni muualle c) koulupiiri siirtäköön kaikki meidän alueen lapset toiseen kouluun tai kouluihin d) koulupiiri siirtäköön osan koulun oppilaista muihin kouluihin parhaaksi katsomallaan tavalla... JA ihmiset äänestää – arvatkaa – vaihtoehto a:ta... ja koulu paisuu kuin pullataikina kun kaikki jääräpäisesti haluaa oman lapsensa just siihen kouluun. En tajua.

Kohta lähden lenkille kostealle tuoksuvaan metsään, saa nähdä palaanko sieltä taas kirjoittamaan ajateltuani metsässä tunnin verran...

Mua hirvittää viedä tää lauma hoitoon, siis oikeesti hirvittää, enkä mä oikeesti ole se äiti joka ei pysty päästämään lapsistaan irti... mä vaan pelkään et pojat tuhoaa koko talon ja ne ei nuku ollenkaan ja huomenna aamulla lapset on valjaissa oven ulkopuolella ja kaulassa lappu – viekää pois älkääkä koskaan, ikinä tulko takaisin.2 kommenttia:

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.