sunnuntai 2. syyskuuta 2012

puumaja ja kiipeilypuu


Mikä ihana päivä, lisää tätä samaa!!!!!

Meidän ystävillä on piha ja pihassa puu. Puussa on maja, kaksikerroksinen maja, majaan tikkaat ja majasta liukumäki... majan alla pari keinua. Meidän kolmikko viihtyi tällä konseptilla neljä tuntia ilman riitoja, kiipeillen, liukuen ja keinuen - no O nyt ei majaan itse kiivennyt ja laski mäenkin vain sen yhden kerran avustettuna, mutta leikki sitäkin onnellisempana talon lasten ulkoleluilla...

Me aikuiset juteltiin ja syötiin pitkä lounas - söi ne lapsetkin ja K kävi nykäisemässä vielä varmemmaksi vakuudeksi mun jälkkärin parempiin suihin  - juotiin muutama Mimosa ja nautittiin loppukesän pilvettömästä taivaasta.

Nyt on uupuneet lapsoset unten mailla ja frouvalla lasillinen viiniä edessä, jos meidän viikonloput olis aina tällaisia toivoisin että jokainen päivä olis viikonloppu.

***

...sivuhuomautuksena todettakoon että ne jälkkärijätskit oli väriaineilla, lisäaineilla ja high fructose cornsyrupilla (vastaava aine kuin glukoosi-fruktoosisiirappi siis) maustettuja ja sen kyllä huomas... kotimatkalla M ei meinannut pysyä edes siinä viisipistevyössään ja yhdessä K:n kanssa ne oli oikeesti vähän aikaa lähempänä apinoita kuin ihmisiä. Meidän lasten arkiruokavaliosta nämä asiat puuttuu ja tapahtumaketju sai mut vakuuttuneeksi siitä että ratkaisu on meidän perheelle oikea, etten tee turhaa työtä kun kyttään ja luen tuoteselosteet, että se oikeesti vaikuttaa toisiin lapsiin voimakkaasti... ei varmasti kaikkiin ja kaikkeen tottuu, mutta siihen autossa nähtyyn tilanteeseen en tosiaan haluis tottua - onneksi ei tarvitsekaan.


5 kommenttia:

 1. Sokeri voi olla hyvinkin pahasta.
  Oon kesän aikana parissakin suomenruotsalaisessa blogissa lukenut tästä. Vanhemmat ovat kokeilleet sokeritonta dieettiä vilkkaille lapsille, ja vips, kuin eri lapset... Mun mielestä aika hurjaa, mutta niin ymmärrettävää.
  Niin kyllä se pistää miettimään oikeesti mitä kaikkea sitä onkaan ruokaan lisätty ja mitä se voi tehdä.

  Kiva päivä teillä. =)

  / Älskling

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan puhdas sokeri on ookoo pienissä määrissä, mutta nää keinosokerit ja lisäaineet ja väriaineet...

   Poista
  2. Totta.
   / Älskling

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.