keskiviikko 16. tammikuuta 2013

aika on kypsä


Jätettyään aamiaisensa  syömättä ja pissattuaan lattialle, ”unohdettuaan käydä vessassa”, neiti hankala lähti L:n kanssa terapiaan. Niin, ja saatiinhan me taisto aikaan siitä antibiootin ottamisestakin, sen tosin ymmärrän. Se ON pahaa. Mä oon avoimen iloinen että se lähti, aika on aika kypsä. Selvästi. Meillä on taas mukavan hiljaista ja rauhaisaa. Mitä nyt K oli aika hajalla siitä että M pissatessaan lattialle, pissas samalla myös K:n tutun päälle. Tutu on tärkeä osa K:n identiteettiä ja epäilemättä K tunsi olonsa pissatuksi ja jotenkin häväistyksi. Yhdessä vietiin tutu pesuun ja laitettiin pesukone heti päälle. Kostoksi se kävi pöllimässä yhden M:n uusista sairaalakavereista. Kosto on sikäli vähän kyseenalainen, ettei M niistä pikkunalleistaan sen suuremmin välitä, mutta kosto se kai on pienikin kosto.

Iltapäivällä yliopistolta tulee joku tyyppi meille kotiin jututtamaan sitä. M on siis sellaisessa tutkimuksessa mukana, jossa yritetään selvittää onko kirjojen tai tietynlaisten kirjojen lukemisella vaikutusta autististen lasten myöhäisempään koulumenestykseen ja koska M on tokaa viikkoa poiss koulusta, halus ne tulla meille kotiin tekemään rästihommia sen kanssa.

Ja sit meille tulee lauma naisia kahville ja mä halusin ostaa kukkia pöytään ja aurinko paistaa ja on ihanaa saada tää tammikuu vihdoinkin käyntiin. Onhan vasta kuun puoliväli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.