torstai 31. tammikuuta 2013

hampaaton ihminen


Tässä asiassa myönnän auliisti olevani surkea äiti. Meillä ei yhdestäkään lapsesta ole olemassa vauvakirjaa – ne epäilemättä kiroaa mut myöhemmin mutta eivätpähän pääse kadehtimaan toisiaan kun tilanne on tasaisen huono. Vanhoista kalentereista voin tarkistaa tärkeimmät, mutta se koska ne kääntyi tai käänsipäätään tai tarttui esineeseen ei ole muistissa. Ikätasoisesti kai kaikki paitsi O, joka oli kaikessa vähän myöhässä. No, M oli melkein kaikessa aikaansa edellä – niin tässäkin. Sen meinaan muistan että kun M oli 8kk, sillä oli suussaan kahdeksan (8) hammasta.

Ihmekö tuo, että se siis on kohta taas hampaaton. Kaksi on jo pudonnut ja vasen yläetuhammas heiluu uhkaavasti. Jos uudet ei pian kasva tilalle on prinsessalla edessä soppadieetti. Ironista on se ettei se syö keittoa, ja kun autossa sitä sopalla ”uhkailin” se tyynesti totes ajatelleensa syödä omenasosetta, jugurttia ja jätskiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.