maanantai 28. tammikuuta 2013

tänään maanantaina

Aamulla hyppelihiiri hyppeli koulubussiin ja kouluun...


Sen hiiren veljet ensin taisteli, riiteli ja tappeli. Sit ne siirtyi keittiöön piirtämään, tai siis K siirtyi ja O jatkoi leikkiään. K piirsi kummituksen ja ekaa kertaa sille myös ruumiinosia.


Ennen puoltapäivää hella ilmoitti uunin kohdalla että "this feature is not available" Siitä mukava pikku maanantaiylläri ja mulla vilisteli taalankuvat silmissä. Googlailin uutta hellaa - oon aina inhonnut nykyistä eli sen korjaamiseen ei kannata panostaa - ja mietin et mitä me syödään ja mistä leipää ja... no järjestyishän ne asiat tietty. 

FedEx toi M:n iPadin ja mä latailin sen täyteen opettavaisia appejä.

L soitti ja käski buuttaamaan hellan sulakkeen. Tadaa... siinä säästyi puolisentoista tonnia ja uuni toimi taas.

Käytiin lauman kanssa kaupassa. Ostettiin tarjouksesta kymmenen pakettia Barillan spaghettia M:lle. Rautatabuja M:lle, se kun tarttee edelleen sen 54mg "elemental iron" vuorokaudessa. Kaalilaatikkotarpeet, nakkeja, maksamakkaraa, kevytkermaa, hunaja-vaniljajugurttia, 3 paunaa mansikoita, pussillinen mandariineja, pullo arkiviiniä ja pullo arkibourbonia L:lle.


O ei niin näistä härpäkkeistä välitä, mutta M oli innoissaan ja sai erityisluvalla padeillä just niin paljon kuin halus. K nappas L:n surfacen heti kun se saapui kotiin. L toi tullessaan toisen bourbonin ja limua itselleen.


Sillä aikaa mä väänsin O:n kanssa meille aikuisille kaalilaatikon, lapset söi mansikoita ja quesadillaa ja jälkkäriks Pirate Booties (vähän niin kuin juustonaksut). O kyllä veteli raakaa kaalia oikein urakalla siinä ruokaa laittaessa.

4 kommenttia:

 1. Ihana hyppelihiiri!
  Meillä pädit ja muut vempaimet on molempien lasten suosikkeja. Toimivat uhkaa, kiristä, lahjo - aseina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on M ihan omimmassa olemuksessaan :) Meilläkin tasapainotellaan pädien ja puhelinten ja telkkarin maailmassa ja pädi on niitä ainoa joka toimii palkintona.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö olekin! Ja toi sarja niin ilmentää tota lasta :)

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.