lauantai 26. tammikuuta 2013

Kanada vol.2


Ihmiselle tekee hyvää nukkua. Nukkua pitkään ja hartaasti. Herätä hitaasti ja rauhassa. Käydä suihkussa – no se suihku ei kyllä ollut varsinaisesti mikään nautinto – ja palata sen jälkeen sänkyyn, siksi. Syödä jonkun muun tekemää aamiaista nousematta kertaakaan pöydästä aamiaisen aikana. Kävellä ja tehdä mitä huvittaa. Aikuisten asioita. Käydä kaupoissa joissa myydään pieniä lasiesineitä tai kynttilöitä tai huonekaluja tai... istua kahvilla, maistella oluita. Puhua ja nauraa. Pohtia miksi naapuripöydän pariskunta ei puhu toisilleen? Onko kaikki sanottava jo sanottu? Tavallisessa elämässä meistä kumpikaan ei ehdi huomaamaan sitä naapuripöydän puhumatonta paria.  Ihmiselle tekee hyvää istua iltaa hotellin baarissa, ihailla kaupungin valoja lahden toisella puolen. Tekee hyvää tietää että huomennakin saa nukkua ja syödä aamiaista – rauhassa.

Valehtelisin jos väittäisin... Valehtelisin jos väittäisin että mulla on ollut armoton ikävä lapsia. Ei oo. Olisin halunnut olla paikalla kun M:ltä lähti toinen hammas – sain kuvan.  Olisin halunnut antaa hyvänyönsuukot ja halata aamulla ensimmäiseksi. Mä olen nauttinut tästä viikonlopusta. Me ollaan nautittu tästä viikonlopusta aivan hillittömän, järjettömän paljon. Jokaisesta hetkestä. 6 kommenttia:

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.