sunnuntai 13. tammikuuta 2013

hammaskeiju


Koska mun lapset häiritsee mua eikä anna mun kirjoittaa mun ajatuksia – jostakin syystä ne ei ymmärrä et tää on mulle tärkeetä – mä sulkeuduin yläkertaan. Ne hakkaa ovea ja huutaa haluavansa ruokaa ja et mä leivon niille brownies... Kyllä mä koha taas leivon ja tarjoilen ja palvelen, just nyt ne saa luvan kääntyä isänsä puoleen.

M:ltä lähti tänään eka hammas. Se on innoissaan. Se on odottanut tätä hetkeä jo kuukausia ja kertonut mulle miten ne hampaat lähtee ja sit kasvaa uudet tilalle ja kun ne lähtee tulee vähän verta ja sit tulee hammaskeiju ja tuo jotakin. Ja kuinka se on ”big kids” joilta lähtee hampaat ja hän haluaa olla ”big kid”. Voinette siis arvata, että tätä yllätystä on tänään hehkutettu. Ja koska se ihan tosiaan tuli täysin puun takaa, joutui tämä mutsi ajelemaan kirkosta kauppaan hoitamaan niitä hammaskeijubusineksiä, näin sunnuntaina kun on vaikeeta muuttua hopeataaloiksi. Se on ensimmäinen sen ystävistä jolta lähtee hampaat suusta... kuinka siitä näin iso tuli?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.