lauantai 16. helmikuuta 2013

amerikanpaketti


Ihan ennen kuin sanon mitään muuta, totean että ihan jokainen kommenti olisi ansainnut oman pakettinsa. Tallä kertaa paketin saa ”Veera”. Veera perustelee seuraavasti:

En kirjoita tätä paketin toivossa, vaan ajattelin jättää merkin siitä, että luen tätä. Löysin ensiksi blogisi "100 päivää" ja jäin kerrasta koukkuun. Kirjoitat rohkeasti ja kiinnostavasti. Minusta on ihana lukea, kuinka kauniisti kirjoitat lapsistasi. Tekstistä huokuu se, että kunnioitat heitä juuri sellaisina kuin he ovat. Erityisen ihanaa minusta on lukea tyttärestäsi, saavutat teksteissäsi jotain, mikä koskettaa minua. Aloinpas herkäksi... :) Käyn täällä joka päivä, mutta tämä on ensimmäinen (ja todennäköisesti viimeinen tai ainakin pisin) kommentti, jonka kirjoitan.
Autismin lisäksi olen saanut uutta näkökulmaa Amerikkaan. Minulla on vahva ennakkoasenne, mutta olen joutunut muuttamaan sitä lukiessani blogiasi, esimerkiksi ruokakulttuurin suhteen. Tuoretta, luomua, kasviksia ja muuta ihanaa on tarjolla monipuolisesti.
Kiitos tästä blogista ja kaikkea hyvää teille jatkossa!
-Veera

Laita mulle Veera Facebookin sivustin kautta yksityisviestillä yhteystietosi niin laitan paketin postiin!

Paketin valitseminen oli hauskaa. Mulla ei ole yhden yhtä sponssia, joten ihan omalla kustannuksella tän kasasin ja myös omien mieltymysten mukaan. Ihan eka ajatus oli koota sitä perus jenkkikamaa. Seuraava ajatus oli olla jotenkin hyper jotakin ja hankkia kirja meidän osavaltiosta tai jotain muuta kehittävää. Lopulta päädyin kokoamaan paketin niistä asioista joita itsekin käytän – no niitä jalanlämmittimiä en käytä, mutta ajattelin et niillä vois olla käyttöä pohjolassa. 
ihan vaan koska oli pakko ja tuoreita vihanneksia ja hedelmiä on vaikee lähettää...

saippuaa ja huulirasvaa on toki Pohjolassakin, mutta tää tuoksui hyvälle ja, ja...

tää oli must... makuun tottuminen vei useamman vuoden mut ne on oikeesti aika hyviä

yleensä meidän ostokset pakataan näihin superkäteviin kasseihin.
Mulla on niitä useampi ja ne kulkee kätevästi käsilaukussa. 

mun lempparikaupan kassi

O ja sen rakas unilelu2 kommenttia:

 1. Hei,

  ajattelin kysyä sellaista, että eikö paketin saajan tehtävä kilpailussa ollut kertoa miksi juuri hänen kuuluisi saada paketti? Voittajahan sanoi, ettei oikeastaan ole paketin perässä kirjoittamassa ja sitten kehui sinua ja kirjoitustyyliäsi ja liikutuit. Eli ei oikeastaan edes perustellut miksi haluaisi paketin, vaan sanoi ettei sitä oikeastaan niin edes tarvitsisi. Valitsitko siis voittajan sittenkin sillä perusteella, kuka kehui sinua kivoimmalla tavalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista?

   Valinta ei ollut helppo ja loppusuoralla oli useampikin kommentti eikä valitaa tosiaankan tehty kehujen perusteella. Veera ei ehkä sanonut olevansa paketin perässä, mutta ketoi että olen kyennyt avaamaan hänen mielikuvaansa Yhdysvalloista. Voitto tuli siis sillä ja mun halulla avata sitä mielikuvaa vielä vähän lisää.

   Arvontahan on aina reilua peliä? Tämä ei ollut arvonta ja koska mun on se voittaja silloin valittava on lopputulos aina jollakin tavalla subjektiivinen kokemus kirjoituksesta.

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.