torstai 28. helmikuuta 2013

olipa kivaa

Hyvä ihminen ottais huomenna taas sen kolmisensaaa valokuvaa ja tekis koosteen meidän päivästä... leikkideitti luokkakaverilla, synttärit poikien tulevalla luokkiksella, suomikoulusunnittelua, sisätelttailua... ja sit istuis illan editoimassa niitä kuvia. Vähän vähemmän hyvä ihminen - minä - ottaa huomenna muutaman sekalaisen kuvan kännykällä näistä mainituista tilanteista ja laittaa ne sit tekstin sekaan. Sen sijaan julkaisen jo tänään jokusen niistä sadoista kuvista jotka räpsin tänään siellä Kivennavan lastenmuseossa... aivan ehdoton paikka.

Me oltiin siellä aamukymmenestä iltapäivä kolmeen... puuhattiin, kokeiltiin, koettiin, rakennettiin, rikottiin, rakennettiin uudestaan, syötiin, askarreltiin tuulimyllyjä, tehtiin teatteria, tanssittiin, lypsettiin lehmä, uitiin, sammutettiin tulipaloja, matkustettiin lentokoneessa-bussilla-junalla. Kotiin ajaessa meinasin nukahtaa rattiin ja loput päivästä maattiin lasten kanssa sohvassa ja katsottiin elokuvaa. Olipa hyvä ja kiva päivä!


2 kommenttia:

  1. Vau! Mä haluan tuonne. Lapsikin ois kiva viedä, kunhan ois vähän isompi.

    VastaaPoista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.