maanantai 11. helmikuuta 2013

yöpaita ja sydänkeksit


All done. Kortit tehty, vaaleanpunaiset pikkuleivät leivottu, suomikoulut suunniteltu... next step. Lasi punkkua ja ruuanlaittoon – meille aikuisille.


Mutta tälle mun kotieleganssille pitäis kyllä totisesti tehdä jotakin. Toi yöpaita satavuotiaan ja rikkinäisen fliseen alla on fliseen lailla kauniisti sanottuna iäkäs. Muistoarvoa sillä kyllä on, koska käytin sitä ollessani sairaalassa vuodelevossa ennen poikien syntymää. L oli ostanut mulle ekan käteenosuneen ja mahdollisimman edullisen Targetista ihan vaan sairaalakäyttöön. Pyysin ettei osta mitään hienoo sinne.Montakohan kertaa sen on katunut ostostaan kun se on vaan edelleenkin käytössä.Jannut lähdössä kyläilemään Taideopelle. K:n housut - Gap, aluspaita - Marimekko, T-paita - Peek, tennarit - Vans. O:lla tennarit - Vans, aluspaita - Next ja loput releet - Peek. Pienestä sateesta huolimatta jätettiin takit kotiin.


M sai Valentinen kortit valmiiksi. Muylle jäi pussien kiinniteippaaminen ja rusetit. Opettajien pusseihin sujautin Starbucksin lahjakortin kun ajattelin ettei ne ehkä noista lasten rakastamista kultakaloista niin perusta.

Tää keksiurakka meni yllättävän kevyellä efortilla. M teki ja mä toimin lähinnä assarina ja monotoimikoneen käyttäjänä. Itse se mittas ja leikkas ja sekoitti ja rikkoi munat ja... Yhteensä 24 kaunista vaaleanpunaista sydäntä ja yks pellillinen vähän turhan paahtuneita, olisko ne sit roihuavia sydämiä. Itselleen iltapalaksi M taiteili vielä piparipojan ja söi sen melkein suoraan uunista.

Huomenna juhlitaan koulussa.2 kommenttia:

 1. <3 Hyvää ystävänpäivää ihanainen <3

  Ihanat kultakalamaljat ja mahtavia keksejä. Laita ohjekin tänne, kun olisi kiva tehdän vaikka neidin synttäreille. Ihanaa panostusta. Meitsi vei tarhantädeille tulppaaneita ja duuniin suklaasydämiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää ystävänpäivää myös sinne <3 Saanko laittaa englanniksi? Mitat voi nopsaan kääntää kyllä :)

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.