keskiviikko 20. helmikuuta 2013

lomatalo


Mua masentaa. Kaikki tuntuu menevän pieleen. Nyt olis ihanaa saada hyviä ja kivoja uutisia vaihteeksi... Luksuspullan ongelmia ja tällaisiä kermaperseen masennuskohteita mutta silti voisin nyt just haluta jotakin kivaa ja ihanaa ja iloista...

Verotus ei mennyt ihan niin kuin toivottiin. Ei saatu joo mätkyjä, mut kun piti tulla palautusta eikä tullutkaan niin sehän on henkisesti vähän niin kuin mätkyt. Ja sit se M:n sairaalalasku joka piti maksaa mm. näillä veronpalautusrahoilla maksetaankin nyt eläkesäästöistä. Ja sit meidän lomatalo, se mihin meidän piti tänä keväänäkin säästää ja mennä ja vaan olla... se on annettu paikallisen lomarenkaan välitettäväksi ja sen sijaan että se maksais sen $150/yö se maksaa nyt $450/yö. Ei siis mennä, ja mä en pääsekään kävelemään tyhjälle rannalle Koiran kanssa ja lapset ei pääse lomataloonsa ja mihin me M viedään lomalle kun ei enää ole lomataloa? Tuntuu siltä kuin joku olis myynyt kesämökin alta.

Kyllähän me tiedettiin et jonakin päivänä näin käy, ettei meillä enää ole meidän lomataloa, mutta että se jokin päivä on just nyt, tänä keväänä. En ala. Kiukuttelen ja valitan. Tekee mieleni sanoa rumasti, olla katkera ja kateellinen. Pitäis varmaan taas lotota.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.