torstai 14. helmikuuta 2013

kotipäivä


Me ollaan lonnittu koko päivä kotona. Koirakin sai itse ulkoiluttaa itsensä keksipalkalla kun ei jaksettu lähteä tonne sateeseen. Katsottu telkkaa, piirretty, askarreltu, tehty tehtäviä, pelattu Kanin Loikkaa, rakennettu junarataa, rakennettu maja... mä oon tällainen pahemman luokan kotoilija ja mulla on ollut ihana päivä. Ihana päivä huolimatta siitä et K irrotti kerrossängyn tikkaat ja täräytti niillä O:ta päähän – oletan et se oli vahinko. Ihana päivä huolimatta siitä et tänäänkin on huudettu ja raivottu ja lyöty ja tönitty ja tapeltu – useimmiten riidan kylvää K. Ihana päivä ja meillä ihana sekamelska. Sohvatyynyt pitkin lattioita ja pöydällä värikyniä ja tusseja ja... Ihana päivä.

Ei olla oltu yöpaidoissa. M:lla on prinsessamekko, K on Minni Hiiri ja O:lla nyt on vaan vaatteet. Mäkin kävin suihkussa ja meikkasin ja kampasin a) koska Kummitäti T tuli kahville ja b) koska nyt sattuu olemaan se Valentine ja L:kin tulee jossakin vaiheessa kotiin enkä halua olla ihan riivinrautana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.