perjantai 8. helmikuuta 2013

kevätomena


Se mikä aamulla on kevät on sitä myös iltapäivällä ja illallakin. Ilmassa tuoksuu edelleen aurinko ja multa ja mansikanlehdet ja lupiininversot.

Odoteltiin keväisessä säässä koulubussia ja retkeiltiin istutuksissa... bussin tultua askarreltiin M:n kanssa kortteja. Minä leikkasin ja liimasin ja M laittoi tarrat, tai osan tarroista. Pitäiskö ehkä siis todeta et mä askartelin M:n puolesta Valentine’s Day kortteja. Huomenna jatketaan. Aion taistella sen puolesta, et se edes kirjoittaa niihin nimensä – itse.

K kävi keittiönlaatikolla, otti mun neljä – ainoota – timanttisormusta ja sirotteli ne pitkin kämppää. Onneksi ei tajunnut vetää alas vessasta. Joku saattais kysyä miks ne oli paikassa johon sen on mahdollista päästä, älkää kysykö. Nyt ne on lääkekaapissa. Se on lukittu. O ja M tykkäs metsästää niitä taskulampulla kokolattiamatolta.

L tuli töistä ja toi mukanaan uuden puhelimen mulle kun edellinen ei soinut ja meni suoraan vastaajaan ja viestitkään ei tulleet perille. Vika taitaa kyllä olla operaattorissa eikä puhelimessa. Nyt mennään uudella omenalla. Toivottavasti näyttö toimii eikä sammu tai muutu raidalliseksi tai toivottavasti en tartte karttaa. Siri on kuulemma mukava tyyppi.

ihanat miehet retkellä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.