sunnuntai 24. helmikuuta 2013

apinat ja sammakot

Iltapäivä meni järjestäessä. Kirjat sai oikeuden palata olkkarin kirjahyllyyn ekaa kertaa sen jälkeen kun K keksi miten ihminen pääsee paikasta toiseen - vastaus: kierimällä - ja on pakko myöntää että täysi hylly näyttää aika paljon paremmalta kuin tyhjä.L siivos autotallia.

Sit sulatin arkkupakastimen ja järjestin keittiön kaapit ja tasot ja laitoin pääsiäiskoristeet esiin ja... ainakin tein leipätaikinan huomiseksi.

Tässä välissä K sotki itsensä pinkkiin maaliin; lapsi kylpyyn ja vaatteet roskiin. O lähti valeltelemaan donitsin kanssa ja päätyi jäähylle. K ruokki koiraa omalla päivällisellään ja päätyi sänkyyn. M ja O söi jälkkäriksi jäätelöannokset. M päätti tehdä nukkumaan menosta näytöslajin olemalla ludehyökkäyksen kohteena - joo, meillä ei tosiaankaan ole luteita eikä se ole sellaisia missään nähnytkään - ja näkemällä painajaisia jo ennen nukahtamistaan, ja nukahti lopulta omaan kiukkuunsa huomion loputtua lyhyeen.

Leikatessani pihalla rosmariinia kanan täytteeksi kuulin ensimmäistä kertaa sammakot. Ne on ihania ja niitä on paljon.  Kevät!

Luomukananen - siis kana, ei broileri - on täytetty sitruunalla, valkosipulilla, sipulilla,
rosmariinin oksilla, oreganolla,  mustapippurilla ja suolalla.

2 kommenttia:

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.