sunnuntai 28. lokakuuta 2012

bilehileet


Eilen biletettiin ja tänään jatketaan...Oli tosi makeeta nähdä miten hirvittävän paljon M on edistynyt, miten se pärjäs molemmissa juhlissa ja sillä oli kivaa. Se oli niin polleena prinsessamekossaan, tukka pinkkinä... yhtä äitiä se korjas kun tämä totes että M:llä on punainen tukkakin ihan kuin Merida Bravella – M sanoi sille et ”No, It’s pink, not red” ja vielä vähän sellaisella äänensävyllä että onko toi aikuinen aivan urpo. Aamulla se nukkui kahdeksaan, meidän juhlija... Tänään jatketaan iltapäivästä ystävien tytön synttäreillä. Tiistaina koulun Halloween bileet ja keskiviikkona ”The night”.Nykyään se menee vapaaehtoisesti valokuviin, se hymyilee ja pelleilee pyydettäessä, se ei pakene yksinäisyyteen kun muut vieraat tulee... mä olen niin käsittämättömän ylpeä ja onnellinen kaikesta siitä mitä M on vuodessa oppinut... Ei kuiukkua ja raivareita juhlissa vaan juhlia eikä kiukkua ja raivareita edes kotimatkalla ja tänäänkään ei olla riidelty vielä kertaakaan ja kello on sentään jo melkein yksitoista... Taidan hyppiä hetken tasajalkaa riemusta ja yrittää muistaa eilisen ja tämän aamun sitten kun on taas huonopäivä, huono hetki ja riitaa, riitaa, riitaa...

On hetkiä kun kaksoset nyt on vaan niiiiiin kaksoset4 kommenttia:

 1. Voi kun kivaa, että teillä oli onnistuneet juhlat! Varmasti tosi mukava seurata, kun M viihtyy, ja pärjää porukassa. Meillä ei (suruksemme)ole lapsia, mutta olen mä kauhean ylpeä ylipäänsä kaikesta mitä mun siskojen lapset tekee ja oppii, ne kun on kaikki mulle kauhean tärkeitä ja läheisiä.
  Ja jäi kommentoimatta siihen äänestys-postaukseen, että kiva kun kerroit siitä, mulle oli ihan uusi asia, että samalla äänestätte vaikka mitä muutakin. Hieman eri kun Suomessa laittaa yksi numero paperiin, teidänhän pitää ihan perehtyä asioihin :) Happy Halloween!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lapsettomuus on aivan hillittömän surullista eikä se lapsen kaipuu taida lähteä koskaan vaikka onkin jo entinen lapseton. Silti säilyy ne tietyt mustat tunteet ja ajatukset jotka aina välillä mitä kummallisimmissa tilanteissa pulpahtaa pintaan.

   Äänestäminen on täällä tosiaan aika erilaista ja omastakin mielestä tosi mielenkiitoista etenkin näin ekalla kerralla.

   Poista
 2. Teidän pojat ovat kyllä liikuttavan ihania! Ihania tilannekuvia, jotka kertovat enemmän kuin tuhannet sanat yhteensä.

  -Minna

  VastaaPoista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.