maanantai 15. lokakuuta 2012

tuokiokuva maanantailta


Vähän rehellistä tuokiokuvaa... ne katsoo TAAS telkkaria ja mä juon TAAS kahvia. Nyt ne on kaikki piikitetty ja yksi kolmesta huusi kuin pistetty... hah,hah, haa...Toinen huusi vähän koska se isompikin huusi, muttei kuitenkaan oikeesti edes huutanut ja kolmas huusi silleen keskiverrosti. Nyt enää toivotaan että ne joiden tehtävä on arvata mitä siihen litkuun minäkin vuonna laitetaan arvasivat oikein ja lastenkidutuksesta oli hyötyä. Toistaiseksi siitä on ollut, me ollaan kuitenkin vältetty ne isot flunssat ja possut, vähän keuhkokuumeista ollaan kyllä kärsitty.

Mitä luulette, näkeekö ne?

4 kommenttia:

 1. Toivotaan, että arvaukset meni oikein ja vältytte flunssilta.

  Mä itse oon kyllä vähän skeptinen noiden kausirokotteiden kanssa. Kerran otin duunin kautta ja ikinä en ole ollut niin sairaana. Joten lapsille en ole ottanut kuin ne sikainfluenssarokotteet neidille, pojathan oli niin pieniä, ettei heitä saanut rokottaa.

  VastaaPoista
 2. Pakko laittaa- Influenssa ja flunssa on ihan eri asiat, Sanna! Eli influenssarokotteella ei välty flunssilta , niitä aiheuttaa useampi kymmenen eri virusta , mutta aika hyvän suojan influenssaa vastaan kyllä saa!

  VastaaPoista
 3. Sanna ja Jonna, kiitos molemmille kommenteista... mä aina kaipailen teitä! Jonna jo tohon vastaskin, ennen vastustin sitä kausirokotetta mutta nykyään mut on aivopesty siihenkin ja mietin itselleni jopa sitä keuhkokuumerokotetta.

  VastaaPoista
 4. Jonna, joo niinhän se olikin. Joka tapauksessa toivotaan tauditonta syksyä. Meille kaikille!!

  VastaaPoista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.