tiistai 30. lokakuuta 2012

koska järisee?


Kerrottakoon nyt kaikille lukijoille että me ollaan turvassa. Me ollaan Länsirannikolla ja Sandy Itärannikolla. Uutisista ollaan seurailtu toisen rannan tapahtumia ja naamiksesta ystävien ja tuttavien kuulumisia. Meillä sataa vaan ihan tavallista sadetta.

Mä sen sijaan tarkkailen taas maanjäristyskarttoja... meiltä kivenheiton päässä, British Columbiassa järisee... sunnuntaina 7,7 ja 4,8 ja 5,1 ja 4,6 ja 4,7... eilen 6,2 ja 5,0 ja lukemattomia alle viitosia... tänään 4,7... Illalla tarkistin taas pitkästä aikaa että taskulamppu on yöpöydällä ja kengät sängyn alla. Autossa takit ja kävelykengät kaikille, folihuopia ja hätälyhtyjä.  Ruokakaapissa on säilykkeitä, autotallissa vettä... kukaan ei tiedä koska. Nyt, kohta, illalla, huomenna, ensi viikolla, ensi kuussa vai 50 vuoden päästä.... kaikki on kuitenkin yhtä mieltä siitä että paine laattojen rajalla on kasvamassa ja se ISO on tulossa.

Ei siihen voi valmistautua tämän kummemmin ja pelossa ei kannata elää... tulee kun tulee ja sit toivotaan vaan parasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.