perjantai 12. lokakuuta 2012

jonoon järjesty


Meillä on taas tehty jonoja... 

Ensin koulun pihalla oli ampiaisia ja välitunti vietettiin ”motor roomissa” pihan sijaan, oletan että kyseessä oli fysioterapian tai toimintaterapian jumppasali eikä konehuone tai moottoritila. Kohta 1. ne ampiaiset, ne ON hyönteisiä ja hyöteiset ON kamalia, ja kohta 2. väärä lokaatio ja yllätys

Sen jälkeen M:n päästessä koulusta me oltiin siellä odottamassa ja vastoin ennakko-odotuksia M ei saanut ajaa bussilla kotiin. Kohta 3. yllätys ja muutos sisäiseen suunnitelmaan. Siellä mä sitten koulun pihalla lohdutin lohduttomasti itkevää lastani.

Kohta 4. maanantaina ja tiistaina ei pääse kouluun – muakin itkettää. Silloin on Parent-Teatcher Conferences ja M:n aika on vasta marraskuussa.

Autoon kiivetessään M tajusi että pojilla on sen sukat jalassa ja tästä saatiin uusi hermoromahdus jo valmiiksi pahasti järkkyneeseen tasapainotilaan. Olkoon siis kohta 5.

Kohta 6. yllättävä vatsakipu ja ripuli ja pakko mennä vessaan kaupassa... useimmille meistä looginen ratkaisu, M:lle ei. Vessassa käydään KOTONA. Kohta 7. L vei M:n vessaan ja M joutui siis miestenhuoneeseen... M on tyttö, tytöt käy naistenhuoneessa. SeKIN vielä.

Kaikki nämä vastoinkäymiset nostivat stressitason pilviin ja huolimatta tunnin psykologikäynnistä sitä stressiä purettiin kotona. M itse totesi  – ”I really need to make lines tonight” Ne on kuulemma kuivumassa – miltä? En tiedä.

jono

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.