perjantai 26. lokakuuta 2012

tuntikakskytkaks


Mä nautin suunnattomasti tästä tämän viikon suuresta kommenttimäärästä. Toki aiheetkin on olleet siihen houkuttelevia, niitä joihin kaikella on se oma sananen, oma näkemys, mielipide... osa aiheista on myös olleet sellaisia että niihin perinteisesti liittyy voimakastakin vastakkainasettelua. Kiitos keskustelusta! Se on ollut kivaa!

Jos muistatte nollasin mun auton matkamittarin – tai trippimittarin – maanantaiaamuna. Tämä viikko on ollut sikäli poikkeuksellinen että kaksi terapiaa peruuntui, toinen terapeutin sairastumisen ja toinen mun hammaslääkärin takia. Pojat on olleet puolikuntoisia ja ajamista on näinollen ollut tavallista vähemmän. Loppulukema on 278km ja 6 tuntia 50 minuuttia. Kilometrimäärä ei ole kovin vaikuttava... 55,6km/päivä, mutta se aika...  1 tunti 22 minuuttia autossa – jokainen päivä. Lisäksi ajelin jonkin verran L:n bemulla... sinä hermoromahduspäivänä kävin yksin kaupassa ja tankkaamassa ja eilen ajoin hammaslääkäriin ja takaisin. Laitetaan siis vielä seuraava viikko kirjoihin ja kansiin... meidän perheessä taitaakin olla kaks statistia.

Huomenna Halloween brunssille ja illalla bileisiin, sunnuntaina kirkon Halloween ja iltapäivällä synttäreille... täys viikonloppu – TAAS.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.