tiistai 9. lokakuuta 2012

kiitos, kiitos, kiitos!!!


10295 kurkistusta - 100 kirjoitusta - 16 vakkaria

Aika huikea saavutus!!! Mä olen innoissani ja kiitollinen jokaisesta lukijasta, niistä virallisesti ilmoittautuneista, niistä jotka kommentoi ja niistä jotka käy vaan salaa lukaisemassa... jokainen teistä on tärkeä. Tänään mua kurkistettiin 302 kertaa, eilen 317. Se ON paljon ja näinpä siis tiedän että teitä lukijoita on paljon... Olen OTETTU.

Mulla on puhelimessa erillinen ikoni blogikommeteille ja aina kun joku teistä kommentoi ilmestyy siitä tieto tohon blogisähköposti-ikoniin ja jokainen kerta mun on pakko lukea se ihan, ihan, ihan heti... ekoissa liikennevaloissa, keskellä yötä... heti, heti, heti...Näillä sanoilla mä olen pulpahtanut esiin hakukoneessa viimeisen viikon aikana ja mua on ainakin kurkistettu: 

tahdon asiat
20
tahdon asiat blogi
13
annetaan pois
2
baletti sukkahousut
2
blogi tahdon asiat
2
kolme possua blogi
2
suomalaisista tulee pahalle mielelle
2
2 vai 3 lasta
1
ammetaan pois
1
autistit ja eriväriset päivät
1
Tunnustaako kukaan jääneensä lukijaksi ihan puhtaan sattuman oikusta? Siis ei toisen blogin kautta tai etsiessään tietoa autismista tai... vaan etsiessään vaikkapa vastausta siihen mikä saa suomalaiset pahalle mielelle, tai millä selvittää kodin kaaos (all time hakuja 3)

Mua seurataan näissä maissa (all time):

Finland
8855
United States
561
United Kingdom
205
Sweden
180
Russia
164
Kenya
75
United Arab Emirates
67
Netherlands
61
Turkey
24
Germany
20

Osan tunnistan ja tiedän, kaikkia suinkaan en ja joistakin mietin että ovatko ne vaan spämmikoneitten aikaansaannosta...

Kiitos ja kippis kaikille, taidan tänään juhlistaa saavustustani – ehkä nukkumalla vai pitäiskö ihan ottaa kalakeiton kanssa kuplivaa!4 kommenttia:

 1. Onnea:) ja nyt sulla on 17, on pitäny lisätä itteni vaikka kuinka monta kertaa, ja nyt sain sen tehtyä!

  VastaaPoista
 2. Onnea! Ja kiitos näistä kaikista ajatuksia ja tunteita herättävistä kirjoituksista! Mut voit laskea vakiokalustoon mikä lukijoihin tulee, vaikka täältä anonyyminä välillä vaan huutelenkin ;)

  Edelleen innostustasi ja jaksamistasi ihaillen,
  Pauliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pauliina, et sä mikään anonyymi ole vaikka kuinka yrittäisit olla :)Mä täällä paistattelen sun ihailussa...

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.