keskiviikko 17. lokakuuta 2012

kaoottinen keskiviikko


Keskiviikoista on tullut kiireisiä... se on oikeastaan meidän ainoa päivä nähdä M:n kavereita ja harrastaa ja tehdä kivoja asioita kun se on ainoa päivä jona ei ole koulua... niinpä keskiviikkoisin mennään aamusta myöhäiseen iltapäivään...

7:30 M lähtee L:n kanssa terapiaan ja me jäädään kotiin pukemaan ja pakkaamaan eväitä ja ihan vaan aamuilemaan, mä tykkään niistä aamuista kun ehtii aamuilla rauhassa – siis juoda kahvia ja leikkiä ja lukea blogit ja kirjoittaa...

9:15 Me loput hypätään autoon ja kurvataan hakemaan M:aa terapiasta.

9:55 Lähdetään shoppailemaan ja ostarille leikkimään... minä täydennän meikkivalikoimaani ja köyhdyn pelottavalla rahasummalla... meikkiosaston myyjä kehuu apinoitani suloisiksi – no ei ne ehtineet tällä kertaa rikkoa mitään... meikkihyllyssä vierailu kolmen lapsen kanssa ON stressaavaa ja on syytä tietää mitä haluaa.

bareMinerals - Original Foundation, bareMinerals - Prime Time Original,
Bobbi Brown - Long-Wear Cream Shadow 24 Stone 

10:30 Ostarin leikkipaikalla. Kolmikko riehuu ja mä neulon.

11:20 Lounasdeitti alakerran leipomo-kahvila-ravintolassa. Creamcheese sandwhich lapsille ja keksejä päälle. Mulle croisantti ja kahvi.

11:50 Suunnataan ostarin viereiseen puistoon.

Suihkulähteellä. K:n villapaita (puuvillaa) ja housut - Hanna Andersson, tennarit - Stride Rite. 
O:n housut - Mini Boden, villis (puuvillaa) - Hanna Anderson, tennarit - Vans

Miksi näitten portaitten pitää olla näin pitkät ja vaikeet...12:45 Takaisin ostarille Disney Storeen pikaisesti ostamaan -40% Halloween tarpeita.

Trick or Treat goodiebag, taikasauva ja tiara...

13:15 Autossa matkalla balettiin - hiki - M huutaa suoraa huutoa koska ei saanut itse laittaa turvavyötään kiinni.

13:50 M:lle balettipuku päälle auton lavalla.

14:00 Balettitunti alkaa, M on taas ainoa oppilas ja me suunnataan poikien kanssa kävellen kirjastoon.

14:10-14:35 Luetaan kirjastossa ja siellä K pistää lastenosaston tietskat solmuun sekä kuvainnollisesti että kirjaimellisesti, suuntaamme siis takaisin balettikoululle.

14:45 tunti loppuu vartin etuajassa kun kerran oli yksityistunti.

15:00 olen saanut balettitossut pois M:n jalasta ja kengät sille jalkaan... siirryn metsästämään poikia ulkoportaista, joku ohikulkija katsoo pahasti kun oon päästänyt lapseni karkuun.

15:10 ryhmä on vihdoinkin köytetty autoon eikä kukaan pääse enää karkuun.

15:25 ollaan kotona, auton tyhjentämiseen menee tovi... takit, eväsreppu, balettireppu, ostokset, rattaat, käsilaukku, terapialäksyt, postit...

15:40 etsin M:n sitä oikeeta prinsessapukua M:n kanssa tyrkättyäni Lasagnen nopeasti jääkaapista uuniin – joo, me syödään tänään eineksiä.

15:55 lapset katsoo telkkaria, M:lle se oikea mekko päällä, pesukone pyörittää lastia yläkerrassa ja mä istun alas kahvikupillisen kanssa – tätä hetkeä olen odottanut liian kauan.

16:05 telkkari kadottaa yhteyden koska M ja K ovat räveltäneet vahingossa jonkun piuhan irti.

16:10 istuudun uudestaan, mutta noi ei enää jaksa katsoa ja ryhtyvät riehumaan... kohta ne menee onneksi jo nukkumaan... ohimennessäni laitan lapsilukon vessan oveen – sellaisen jonka M osaa avata. O on oppinut avaamaan ovet – meillä on vähän erilaiset kahvat kuin Suomessa, sellaiset pyöreät – se aiheuttaa mulle aika paljon harmaita hiuksia... K ei vielä osaa, mutta O avuliaana miehenä avaa ovet veljelleen joka suorittaa sit ne töllöntyöt. O avaa ja sulkee alakerran vaatekaapin ovea... kymmeniä ja taas kymmeniä kertoja... auki, kiinni, auki, kiinni, auki, kiinni, auki, kiinni, auki, kiinni...

16:10 - 16:54 Toimitan K:n arestiin tavaroiden heittelystä, vaihdan O:n kakkavaipan, kuuntelen M.n vinkunaa, kitinää ja ulvomista - samalla yritän saada tän kirjoituksen valmiiksi.

16:55 Painan "Publish" nappulaa... ja Lasagne piippaa uunissa - tai siis uuni piippaa ja kertoo ruuan olevan valmista.

Huomenna on taas koulupäivä – onneksi...


2 kommenttia:

 1. Heh, mun veljenvaimo just huokasi, että onneksi ensi viikolla on taas koulua syysloman jälkeen. On kuulemma koululaisten kanssa helisemässä, kun rutiinit katkaistaan yhtäkkiä ja ulkona vaan sataa.

  Meillekin Nykin kummisetä ilmoitti Disney Storen pakettien saapuneen, joten Tähkäpää saanee asunsa Halloween-kekkereihin mennessä;) On kyllä käsittämättömän kätevää, että alet on siellä ENNEN sesonkijuhlia. Tykkään.

  Kuinka monta siellä baletissa yleensä käy? Tuntuu ihan käsittämättömältä, että ei käydä jos maksetaan. Vai onko siellä kertamaksu? Onnellinen M, kun sai taas yksityisopetusta:)

  Meilläkin oli tänään lasagnea. Äiti kävi eilen tekemässä ja oli kyllä luksusta tulla kotiin ja vaan lämmittää toisen tekemää herkkua. Ei tapahdu liian usein.

  Mitä sä neulot? Munkin pitäisi alkaa neuloa lapsille talviasusteita. Tai ehkä mä vien langat isoäidille... Jotenkin nää illat vaan katoaa. Ja nytkin kello siis puoli kymmenen ja kaikki on vasta hiljentyneet huoneissaan.

  Tsemppiterkut, torstai on onneksi toivoa täynnä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. M:n balettiryhmä on tosi pieni, niitä on vaan kolme vaikka ryhmään mahtuis kai kaksitoista. Mä en tiedä mitä ne meinaa tehdä ens lukukaudella, yhdistääkö taas ryhmiä vai saadaanko jatkaa tässä semiprivaatissa systeemissä.

   Ihanaa että saatte asut ajoissa. Täällä ei oikeesti yhtään mitään kannata ostaa täyteen rahaan kun kaiken saa kuitenkin ihan pian halvemmalla.

   Mä neulon meidän olkkariin sellaista torkkupeittoa, mulla on aikaa, kun aika paljon tulee istuttua odotushuoneissa ja neuloessa on helpompaa lukea kirjaa ja viihdyttää jäljellä olevia kuin kännykkää räpeltäessä. Sitäpaitsi kännykkä on aika usein jonkun muun rävellettävänä.

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.