sunnuntai 21. lokakuuta 2012

rotanmyrkkyä


Tää on nyt asia joka häiritsee mua enkä edes tiedä miksi, mutta se tosiasia että lääke jota mä syön on yleisesti käytössä oleva rotanmyrkky on mulle vaan melkoinen downer... Tungen siis elimistööni päivittäin myrkkyä ja vielä tietoisesti! Eipä ne muutkaan lääkkeet kai nyt varsinaisesti mitään luomuherkkuja ole, mutta, mutta... oikeesti, rotanmyrkkyä – joo, pieniä annoksia mutta silti... rotanmyrkkyä. Huomenna taas hyytymättömyysklinikalle hyytymättä toivottavasti... jonottamaan muitten vanhusten kanssa ja tarkistuttamaan etten syö liikaa tai liian vähän, rotanmyrkkyä.


2 kommenttia:

 1. Vähän myöhään tulee kommentti, muttakun olen vasta täällä asti :) Jokin aika sitten googletin autismia - en todellakaan enää muista miksi, ja jäin koukkuun näihin blogeihisi. Luulen ja toivon, että joku autisti tai hänen vanhempansa jossain kiittää sinua vielä siitä, että kerrot myös "ammattilaisille" mitä elämä autismin kanssa oikeasti teillä on. Eihän sitä voi suoraan muille siirtää, muttei tämä pahaakaan tee.

  Asiaan, eli rotanmyrkkyyn. Vaikka saattaa olla jo myöhäistä (minä EN etuile ja lue uudempia tekstejä ennen kuin vanhat on läpikäyty), halusin tsempata. Mulla tulppa oli pohkeessa, nilkkavamman ynnä reippaiden riskitekijöiden ynnä piskuisen hoitoerheen johdosta tosin, ja selvisin suurinpiirtein vuodella rotanmyrkkyä. 10-15 mg päivässä, ei väsyttänyt mutta närästi, koko ajan, järkyttävästi. En voinut syödä valmisruokia ensinkään - poikkeuksena pinaattikeitto ja maksalaatikko, alkoholia, no väkisin, kärsien. Ikää oli hiukan reilu kolmekymmentä notta on maailmassa ainakin yksi rollariton verenohentaja, jopa sua nuorempi. Hälläväliä jos on Suomessa :)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koskaan ei ole liian myöhäistä kommentoida! Kiitos! Mulla on sama metodi... alusta loppuun, hyppimättä :)

   Mulla tuomiona on elinkautinen, mutta voispa ne ongelmat olla isompiakin. Ei oo syöpää tai sydänsairautta ja tää vika kuitenkin pysyy lääkityksellä hallinnassa. Mä rupesin tota närästystä miettimään et johtuiskohan munkin vatsavaivat marevanista? Täytyypä jutella lääkärille... :)

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.