torstai 4. lokakuuta 2012

viikattaisko?


Kaikenlaisia ajatuksiä pyörii taas päässä, mutta mistään en oikein saa kiinni... sen päätin että julkaisen kuvallisen päiväkirjan meidän pyykkivuoren kehityksestä jotta te kaikki varmasti ymmärrätte minkätasoisesta ongelmasta tässä on kyse.

Maanantaina oli eka päivä ja näitte kuinka mä viikkasin kaikki pyykit ja tilanne oli hetken stabiili... nyt eletään torstaita ja kasa näyttää tältä:...oikeesti! Kolmessa päivässä nollasta tähän!!!!! Ongelmaa syventää se ettei M voi pitää mitään vaatetta yllään kahdesti, koska sehän ON likainen ja pojat – no, ne on kaksvee ja niitten vaatteet ON enemmän tai vähemmän likaiset ihan joka päivä... Ajatelkaa jos mä olisin se ihminen joka silittää, sit meillä loppuis vaatteet kaapista ennen kuin mä saisin ne silitettyä ja viikattua, nyt riittää että haetaan salaa shortseja ja yöpaitoja puhdaspyykistä.  Just nyt mä voisin olla viikkaamassa pyykkejä ja vähän parempi ihminen varmasti oliskin, mutta täytyyhän munkin edes joskus saada laiskotella – edes ihan vähän. Puolustaudun toteamalla ettei meillä ole likapyykissä oikeastaan koskaan yhtään mitään.
4 kommenttia:

 1. Näyttää tutulta! :) Mulla on ollut tapana viikkailla vaatteet illalla samalla, kun katsellaan miehen kanssa tv-sarjoja/elokuvia. En vaan kestä viikata niitä ilman, että on samalla jotain katteltavaa, mutta viihteen kanssa ne viikkautuvat mukavasti. Nyt on tosin viime aikoina tullut joku raja vastaan tuossa viikkailussa ja alkaa olla useampikin kori täynnä siinä vaiheessa, kun niitä sitten vihdoin urakalla saa aikaiseksi viikkoa.

  Äiti ehdotteli joku kerta kyläillessään, että pitäis vielä silitelläkin noita, kun kuivurissa niin rypistyvät. Ei. Ikinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas haluan mun telkkarinautinnon kokonaisvaltaisena enkä edes neulo telkkua katsoessani. Mä viikkaan yleensä lasten kanssa - kyseenalaisella menestyksellä - ja M saattaa joskus innostua auttamaankin.

   Poista
 2. Meillä mies viikkaa iltaisin katsellessaan baseballia telkusta. En tiedä miten talvella taas selvitään kun baseball-kausi on loppunut, football ei oikein kiinnosta.
  Joskus annan isommille lapsille ukaasin ettei telkkua saa katsoa ellei viikkaa samalla...

  Dr. Martensit ovat meidän neidin suosiossa myös... Viime jouluna sai ne vihdoin lahjaksi kun jalka ei enää varmasti kasva ;)

  Voisko muuten M:aa "huijata" niin että ei pese joka vaatekertaa käytön jälkeen, vaan laittaa ne hetkeksi pois ja viikkaa sitten kaappiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana mies, mutta toisaalta L hoitaa koko talon siivouksen eli en valita...

   Joskus huijaankin, mutta tarkka se on :)

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.