torstai 25. lokakuuta 2012

hiljaista, mä en ole tottunut tähän


Meillä on ihan järkyttävän hiljaista. Molemmat pojat nukkuu, siis ihan oikeesti nukkuu päiväunia ja mä juon kahvia ja syön keksiä – kohta on paketti tyhjä – ja mietin syntyjä syviä... Kahdelta olis mun hammaslääkäri, hammaspuhdistus ja tunnin rauha itselle. Neljäksi varasin M:lle lääkärin, saavat punnita sen ja ottaa verikokeet... selvitetään onko se oikeesti väsynyt vai onko ”väsynyt” M:n tapa ilmaista ettei se halua.

Musta tuntuu siltä kuin olisin törmännyt seinään. Kai mä tavallaan törmäsinkin... mulla ei ole aavistustakaan mihin tyrkkäsin farkkuni eilen ja aamulla lopulta luovutin ja vetäisin jalkaan legginsit. K:n heitin autoon pelkässä vaipassa ja vaatteet perässä, puettiin sit perillä. Ehkä munkin pitäis mennä päikkäreille. Ainakin otan kirjan - ystävän lähettämän - ja heittäydyn tohon sohvalle... Jos ette ole lukeneet, lukekaa ihmeessä Eve Hietamiehen "Yösyöttö"

M eilen L:n duunissa


4 kommenttia:

 1. Vau! Osataanpa siellä jo hienosti kirjaimet. :)

  VastaaPoista
 2. Taitava tyttö! Joko muuten tuossa iässä käsi on vakiintunut, eli siis onko M vasenkätinen, vai vieläkö käytetään molempia käsiä? Ihan vaan havahduin tuota miettimään, etten olekaan yhtään seurannut, miten tuo meidän kohta-4-vee käsiään käyttelee. Suvussa on meillä vasureita useampikin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun käsittääkseni tää on aika lapsikohtaista. M valitsi kätensä jo alle kaksvuotiaana ja on siis tiukasti vasuri. Toiset lapset vaihtelee vielä 6-vuotiaaksi saakka. Pojista veikkaisin K:ta oikeakätiseksi ja O:sta en ole varma.

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.