lauantai 13. lokakuuta 2012

mamma, I need you


klo 00:24 Mamma, I need you… Mä kohotan peiton kulmaa ja mumisen unisesti että tuu tänne.

klo 01:40 havahdun, tuuppaan L:llää ja pyydän sitä kantamaan M:n takaisin omaan sänkyynsä.

klo 05:50 Mamma, I need you... Kohotan taas peiton kulmaa ja mumisen unisesti että tuu tänne… Saan viereeni potkivan ja lauleskelevan nuoren naisen. Päivä on alkanut.

Sillä aikaa kun nyin muutaman rievun päälleni, vien hammasraudat kylppäriin turvaan pojilta ja sujautan puhelimen taskuuni, roikkuu tuo nainen mun paidanhelmassa ja toistaa vaativasti saman... ”Mamma, I need you” Mun päähän kasvaa sarvet... päästä nyt hetkeksi irti perkele... en kuitenkaan sano.

Se parkkeeraa alakerran sohvaan peiton alle ja haluaa katsoa telkkaria. Mun tehtävä on istua tässä keittiössä ja olla olemassa. Se ei tarvitse mua yhtään mihinkään just nyt, mutta silti mun pitää olla hereillä ja valmiina kuin pienen partiolaisen, just in case.

On lauantaiaamu klo 07:19, L nukkuu, kuulen poikien heränneen yläkerrassa. Kohta lähdetään synttäreille, huomenna mä ajattelin nukkua.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.