perjantai 5. lokakuuta 2012

mekko ja bootsit tyyppinen nainen


Kello on 7:30 aamulla ja mä olen jo kerinnyt leipomaan lapsille pannarin aamiaiseksi – kiitos vaan Sanna ideasta, suunnittelemaan huomisen opetuksen omalle ryhmälleni, lukemaan sähköpostit ja vastaamaan tänne tulleisiin kommenteihin... toistan siis sen minkä olen ennenkin jo sanonut – ”Kun herää aikaisin (5:50) ehtii pitkälle”. Ei tosin aina, on myös niitä aamuja kun istun tässä silmät ristissä ja mietin miten selvitä tulevasta päivästä..

Tänään ei oo koulua, opettajilla on joku suunnittelupäivä ja M siis kotona. Ne katsoo tossa olkkarissa Loraxia ja M:kin on rauhoittunut... aamusta sitä ahdisti ja se näkyi loputtomana tarpeena istua sylissä. En olis uskonut että joudun olemaan SE äiti joka pitää lasta sylissä ajastimen kanssa... ”Vartti sylissä ja sit teet jotakin muuta...” Syli tais kuitenkin tehdä tehtävänsä, ja se pannari kun olo näyttää helpottuneen.

Kello on 8:30 ja mä oon valmis nukkumaan. NYT mä istun tässä pöydän ääressä silmät ristissä kera kahvikupin.

Eilen humputtelin, tai en siis humputellut vaan ihan tarkoitushakuisesti tuhlasin ja ostin ja illan podin huonoa omaatuntoa ostoksesta... mutta kun mä nyt vaan halusin uuden mekon, mekko ja legginsit tai mekko ja farkut – ihan paras asu. Niin, ja ne bootsit, ne kans.

Mekko - Free People "Good Morning Sunshine"

Dr Martens 1460 Originals - Nää pitäis kans saada...
mulla on ne mitkä on kuvissa näkyneet ja sit valkoiset pitkävartiset,
ne valkoiset on vaan aika työläät saada jalkaan ja jalasta... 

Näillä eväillä siis tänään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.