sunnuntai 7. lokakuuta 2012

kurpitsapellolla


Edelliseen kirjoitukseen liittyen totean vielä että täällä poliittinen keskustelu on oikeasti parhaimmillaan aika tulikuumaa, mutta yleisenä periaatteena on että asiat riitelee, ei ihmiset ja niinpä näistä asioista ei puhuta sellaisissa tilaisuuksissa joissa ei ole tavoitteena aikaansaada tulista debattia.

Palataan takaisin kevyempiin aiheisiin... sää on edelleen ihan tolkuttoman upea ja meillä on sen myötä ollut ihan mahtavan kiva viikonloppu. +26C:tä lokakuun 7. ei ole ihan jokavuotista meilläkään ja voitte siis arvailla että kurpitsapellolla tuli kuuma, mä kun kuvittelin että olis viileä aamu...

Eilinen aamu meni Suomikoulussa ja oli tosi ihanaa opettaa pitkästä aikaa. Olisin voinut suunnitella vähän enemmän ohjelmaa, mutta Taideopen höyhenet pelasti tilanteen... Niitten höyhenten jäljiltä mulla meni lounasaika imuroidessa, koska Sali näytti siltä kuin siellä olis teurastettu useampikin eksoottinen lintu. Ryhmä on kiva ja oppilaat ja oppilaiden vanhemmat mukavia... ne polttavat kysymyksetkin – Kauanko olet ollut Suomikoulun kanssa tekemisissä? 10 vuotta ja Onko sulla ollenkaan omia lapsia? Joo, 4 ja 2 ja 2 – saatiin pois alta, lienen siis pätevä hommaan myös vanhempien mielestä.

Illalla meillä oli naapuruston Beer Fest ja maisteltiin yhdessä kahdeksan erilaista olutta, osa paikallisista mikropanimoista ja loput ympärämpär muailmaa. Sivussa napsittiin itse tehtyjä pretzeleitä, juustoja, dippejä, pekoniin kierrettyjä ja juustolla täytettyjä taateleita, itse tehtyjä vaahtokarkkeja ja kaikkea muuta ihanaa... ilta oli kostea – no mähän mitään saa juoda – ja kovaääninen, kivaa oli. Meillä on hyvät naapurit.

Sunnuntai korkattiin jumalanpalveluksen sijaan kurpitsapellolta – sieltä missä tuli se hiki – ja M valkkas meidän tavallisten kurpitsojen rinnalle yhden valkoisen ja yhden ”akne” kurpitsan. O inhos koko paikkaa ja seisoi keskellä peltoa a)happamena b) itkien c) ulisten. K nautti ja M myös. Täällä kuultiin päivän kurjat uutiset; meidän hyvät ystävät muuttaa San Franciscoon joulukuussa.

Pellolta M:n koulutoverin synttäreille, mukavan pienet ja intiimit juhlat, kaikilla oli kivaa. L oli sitä mieltä että siellä oli turhan autistista, mä nautin siitä ettei kukaan hämmästellyt kun M halus kasviomaalauksen oikeastaan ihan mihin tahansa paitsi kasvoihin ja pojat oli sitä mieltä että koko maalit oli itse ***tanasta.
Lopuksi vielä lapset leikki pihalla, mä rakensin kurpitsa-asetelmaa ja L siivos autotallia.

Hyvä ja kiireinen viikonloppu, onneksi väliin saadaan niitä rauhallisempiakin viikonloppuja. Tulkoon maanantai...

6 kommenttia:

 1. Koskas se halloween on siellä maailmakolkassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lokakuun 31. on se virallinen Trick or Treat ilta... meillä on erilaisia kirkon ja koulun ja ystäväpiirin juhlia alkaen lokakuun 20.

   Lapsilla on asut valmiina, mutta mun pitäis vielä itselle ommella...

   Poista
 2. Voi, kuinka hieno tuo valkoinen kurpitsakin on! Miekin tahon tuollaisen meille.
  Ja on siellä vain ollu lämmintä, *huokaus* täällä sataa vettä lähes päivittäin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään tosta valkoisesta :)

   Poista
 3. Ihanat asetelmat. Tykkään!!

  Mä just tilasin Disney storesta neidille tähkäpää kamat ja pojille Gapista Halloween-asut. Kummisetä sitten Nykistä postittaa ja hinnat on silti jotain toista kun täällä. Neiti oottaa jo isosti pimeässä hohtavia kenkiään:) Musta täälläkin on jossain tuollainen kurpitsamesta, saisi ihania kuvia, jos sattuisi kiva (lue sateeton) syyspäivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Poikain dinopuvut maksoi $12,99 kpl, M:n aito Merida Brave muutaman kympin... Itselle ajattelin tehdä itse pitkän mustan tyllihameen ja olla kuollut versio siitä Meridasta ;)

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.