tiistai 6. marraskuuta 2012

dinosauruksia ja telkkua


Ihan alkuun muistutan kaikkia että meillä tosiaan katsotaan telkkaria – liiankin kanssa – eli tämä ei nyt tosissaan ole mitään oman kilven kiillotusta... Mua vaan huvittaa että ne päättää nimetä just TÄMÄN päivän kaikista päivistä telkkaripäiväksi, siis päiväksi jona katsotaan VAAN telkkaria eikä oikeastaan tehdä mitään. Tänään on kuitenkin:

  • M ollut pitkän päivän koulussa 8.30-14.30
  • Oltu poikien kanssa Lastenmuseossa
  • Käyty lounaalla ja ruokakaupassa
  • Oltu terapiassa
  • Maalattu vesiväreillä
  • Leivottu yhdessä lihapiirakka

JA
  • Katsottu sitä telkkua

Meillä nyt kuitenkin ihan oikeesti on sellaisia päiviä kun sitä telkkua tuijotetaan paljon enemmän kuin tänään.

Mä oon ennenkin vissiin tästä maininnut, mutta onhan se niin että siinä missä ekat puolisentoista VUOTTA oli jätkien kanssa aika tuskaisaa ja PELKKÄÄ perushoitoa, on viimeaikoina saanut niittää satoakin siitä että niitä on kaksi. Ensinnäkin ne osaa olla aivan järkyttävän suloisia kävellessään käsikädessä ja huolehtiessaan toisistaan JA ne leikkii keskenään ja niillä on kivaa pyykkikori veneessä ihan ilman mua JA ne keskustelut... Autossa mulla on parhaat mahikset kuunnella noitten jutustelua ja se on oikeesti aika hauskaa:

O: We are in Bubble-U (Bellevue)
K: Yes we are, it’s Bebllevue
O: See! Wook! Bubble-U
K: O! Bebllvue NO Bubble-U!!!!

***

O: Nooooo K, NO push! Say sowwy!
K: Huuuuugs! Kiss!

***

K: I’m Dinosaw
O: Nooo, NO Dinosaw!
K: Yes! ROOOAAAAARRRR! Dinosaw maaching (marching)
O: No, YOU Victow Vito (Victor Vito on yhden laulun hahmo)

Mä kuuntelen näitä juttuja kikatellen salaa etupenkillä, aina välillä osallistuen keskusteluun. Jos niitä ei olis kahta joutuisin mä itse keskustelemaan, nyt saan suurimman osan aikaa olla hiljaa. Ja siellä Lastenmuseossa, vitsit että meillä oli kivaa! Leikittiin vesileikkejä... tehtiin musiikkia vedellä, uitettiin veneitä läpi sulkujen, lennätettiin huiveja, leikittiin pallosokkelossa, leikittiin dinosauruksilla, soitettiin xylofonia, oltiin rekan kyydissä... Hyvä päivä, kiva päivä!

Xylofoni ja penkki samassa paketissa

Dinosaurushiekkis

 Ei niin kivaa... M on nyt muutaman päivän sisään pissannut kolmesti joko housuihin tai lattialle... mä luulen ettei se vaan ehdi tai muista, mutta meillä ei ole koskaan sattunut vahinkoja tällä tapaa ja olen vähän avuton tilanteen kanssa... Hyviä ideoita – eikä edes tartte olla niin hyviä – ja neuvoja siis vastaanotetaan! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.