keskiviikko 7. marraskuuta 2012

ja voittaja on M!


Mun M voitti Klinikan piirustuskilpailun!!!!! Se saa palkinnoks jonkun jätskilahjakorttisysteemin, mutta tänään L anto sen valita miten se haluaa voittoaan juhlistaa. Mentiin sit koko perheellä ravintolaan syömään, M:n valkkaamaan ravintolaan – Red Robiniin. Kaikki kolme valkkas itse mitä haluaa syödä ja M jopa tilas ihan itse... kahdelle hampurilaiset rankalaisilla ja meidän kotivegelle – O - grilled cheese ja mandariinin lohkoja.

Illalla tilasin netistä kalkkunan kiitospäiväksi, pienimmän minkä löysin ja tääkin on siis useamman kilon – Pikku-Heidin Luomu Super Mini Kalkkuna. Hyväähän se on mutta realiteetit on mitkä on... K ehkä syö, O ei missään tapauksessa, hyvällä onnella M tykkää ja huonommalla hädin tuskin maistaa. Kaksi aikuista ei jaksa loputtomiin syödä yhtä ja samaa lintua. Meillä on aina ollut isot juhlat ja pöytä koreena, parhaimmillaan muistaakseni kolmetoista tän saman pöydän ääressä. Tänä vuonna hellitettiin ja todettiin että ollaan vaan keskenämme. Onko meistä tullut laiskoja vai erakoita? Ehkä vähän kumpaakin tai vaan uupuneita...

Mun torkkupeitosta puuttuu enää kymmenen lappua, 32 on jo neulottu ja suurin osa niistä odotushuoneissa, muutama autossa, pari illalla telkkarin edessä ja yksi tai kaksi MOPS kokouksessa.


neulotut "lättyset"

L pakkailee tossa sivussa. Huomenna me viedään se päivällä kentälle, M saa tulla koulusta mukaan kesken päivän ja ajetaan kentältä sit suoraan terapiaan...  Sille on helpompi ja parempi nähdä ihan konkreettisesti et L lähtee. Sit ollaan viikko keskenämme. 


2 kommenttia:

 1. Häh, mitä tapahtui mun eiliselle onnitteluviestille? No uudestaan siis:

  MAHTAVAA M, isot onnittelut. Ja pisteet L:lle, kun keksi noin hienon palkinnon. Kyllähän voittajat aina ne "Mitalikahvit" saa.

  TSemppiä reissun ajaksi. Mua alkoi naurattamaan, kun lähden siskon luo Lontooseen ja tuliaisiksi pyysivät Oltermannia ja karjalanpiirakoita ja ruisleipää (yleensä viedään myös kotletteja, KAllen mätitahnaa ja kotisinappia => tähän se silmiä pyörittelevä hymiö;). Toki leipovat myös itse, mutta nyt ei välttämättä ole aikaa, kun toinen lapsi just syntyi. Mutta mä kyllä ainakin koitan kysellä vierailta, että mitä haluavat, eihän kaikki ees tykkää noista perinneruuista. Tosin en kyllä syö esim. mämmiä itse, joten sitä en ees koita tarjoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! JA ONNEA myös sinne! Ihania ja mahtavia uutisia!!!! L tuo mulle Auran sinappia, Fazerin sinistä ja ruisleipää tuliaisiksi ;)

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.