perjantai 30. marraskuuta 2012

Wow!


Taas aloitetaan alusta...  elämä on tällaista ”Groundhod Daytä” mutta toisaalta tuntuu ikeesti hyvältä kun jokainen aamu saa uuden mahdollisuuden yrittää taas vähän enemmän ja paremmin... taidan käydä ostamassa korvatulppia ja kokeilla pidentäiskö ne pinnaa. M valvoi taas salaa kymmeneen – poikien Kummisetä K oli meillä esittelemässä ostostaan – ja niinpä mä hiivin ulos makkarista joskus seiskan jälkeen ja jätin prinsessan nukkumaan Ruususen untaan... sanoin en pysty kuvailemaan miten mahtavaa on, että se on vihdoinkin alkanut nukkumaan paremmin, edes meidän sängyssä, edes välillä ja mustakin on tullut noin pääasiallisesti ihan toimintakykyinen enkä enää mene nukkumaan seitsemältä. Olenko mä oikeesti saanut pienen palasen elämääni takaisin?

Ja se Kummisetä K:n lelu... Wow!  Meille kannattaa tulla näitä nelipyöräisiä leluja esittelemään kun tässä talossa on kaikilla perheenjäsenillä arvostus autoja kohtaan vähintäänkin kohdillaan. Mä nyt vaan saan kicksini makeista autoista. Tärkeysjärjestyskin oli Kummisedällä ihan oikea, ensin ostetaan auto ja sit ruvetaan miettimään missä asutaan ja koska muutetaan ja... Ihanaa kun saadaan rakkaat ihmiset takaisin. Koiran rakkaus Kummisetää kohtaan on jotain käsittämätöntä, se vaan istui ja uikutti ja tuijotti Kummisetää ja kävi sylissä ja hyppäs lattialle ja uikutti...

Tää kuva on siis joku internjetin mainoskuva vaan...

2 kommenttia:

 1. Mä niin haluun joskus jonkun kivan menopelin... Haikeudella palautan kohta isin vara-auton avaimet kun Jn työauto tuli ja joudun taas käyttää omaa.. ;)
  Siis se on jo vanha kun mikä, mutta se voima mikä siitä lähtee kun painaa vähän kaasua! =) Miii love!!!!
  Ne vanhojen ukkojen ilmeet kun luulevat makeilevansa uusien liisingautojensa kaa ja ite suhaa vaan ilman revittelyjä ohi.. ;) No ei ne nuoretkaan sen parempia oo.
  Mikä siinä muuten on että pakko koittaa kisata naista vasten? Varsinkin sillä asenteella että selvä voitto..
  Ha ha sanon mä. ;)

  / Älskling

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten hassua et täällä ei oo ollenkaan tätä "naisautoilija" juttua vaan aasialainen autoilija sen tilalla ;)

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.