maanantai 5. marraskuuta 2012

juosten pissitty


Vois kuvitella, että tähän ikään mennessä ihminen olis oppinut tekemään asiat järkevässä järjestyksessä... vaan ei, ei, ei... Sen jälkeen kun M hyppäs bussiin meillä tapahtui seuraavia asioita seuraavassa järjestyksessä:

 • aamiainen
 • aloitan leipomaan omenaleipää
 • lähdetään poikien kanssa juoksemaan – 30 minuuttia työnnän edelläni 40kg painoa ja ”juoksen” ja näytän vastaantulijoista varmasti siltä että olen kuolemaisillani ja olis syytä tilata ambulanssi
 • leivon leivät loppuun ja tyrkkään ne uuniin
 • menen yläkertaan mennäkseni suihkuun mutta päädyn viikkaamaan edellisen viikon pyykit
 • otan leivät ulos uunista
 • venyttelen ja leikin K:n kanssa
 • mennään vastaan M:n bussia
 • syödään lounasta


...nyt mulla on siis alle vartti aikaa käydä suihkussa ja pukea, ja pukea lapsille jotain muuta päälle ja saada ne autoon...

Olisi siis ehkä ollut järkevämpää käydä ensin juoksemassa ja aloittaa leipominen sen jälkeen, sen sijaan että jättää kaiken kesken lähteäkseen juoksemaan, ja käydä suihkussa sillä aikaa kun ne leivät on uunissa... näin olis ehtinyt aloittaa sen pyykkien viikkaamisen ja lopettaa kotiin palattua... suihkussa ei oikein voi käydä vaan vähän.


3 kommenttia:

 1. Voi sun juoksukoulusi kanssa. Kuulostaa aika rankalta, varsinkin noiden kärrättävien osalta. Mä vaan mietin, että eikö ole mitään hellävaraisempaa liikuntamuotoa kuin juoksu? Kun oon ymmärtänyt, että et ole vähään aikaan urheillut (vai oonko ymmärtänyt väärin?). Itse joogasin pari vuotta poikain jälkeen, nyt on lisänä hikijumppa ja syvävenyttelyt ja zumba. Ja vieläkin tuntuu välillä ettei kroppa ole se "sama vanha" mikä tosin on tottakin.

  Ainakin zumba voisi olla mahdollista kotona DVD:ltä lasten kanssakin;)

  No, tärkeintä on, että liikuntakärpänen on puraissut. Muista vaatia hierontaa kipeille penikoille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sanna, älä huoli, en mä ihan soitellen sotaan oo lähtenyt vaan aloitin kävelemällä ja tää on oikeasti tällainen hellä juoksukoulu... ekaa kertaa vaan päätin kokeilla lisäpainoilla, ihan vaan jotta pääsen juoksemaan kun L on Suomessa. Sinänsä nautin enemmän koiran kanssa liikkumisesta vaikka olihan noista seuraa ;)

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.