torstai 1. marraskuuta 2012

narkkari


Onhan mun myönnettävä, että niin harvoina hetkinä kun kykenen katsomaan omaa elämääni jonkun toisen silmin tai vaan asettumaan sen arkisen karmeuden yläpuolelle, niin onhan tää aika huvittavaa. Onhan se koomista olla nelikymppinen kolmen lapsen kotiäiti ja joutua randomiin huumetestiin lääkärissä ja siihen kuppiin pissiessä - labrantädin odottaessa oven ulkopuolella – pojat vetää kilvan sitä samaista vessaa jolla mä istun sen purkkini kanssa. Mun päivät on täynnä komiikkaa, valitettavan usein täysin tahatonta JA jonkun muun aikaansaamaa...

Mun elämä on myös täynnä vaaratilanteita ja tänään huomasin olevani sittenkin äitini tytär... harrastin vähintäänkin luovaa liikennekäyttäytymistä ajaessani vastaantulijan kaistaa aamuruuhkassa - L paheksuu tätä – eli oikeastaan ajoin sen 100m vastaantulijoitten piennarta enkä aiheuttanut vaaraa kenellekään... sakot olisin kyllä saanut ja mahdollisesti löytänyt itseni myös putkasta kahden lapsen kanssa. Normaalit vaaratilanteet liittyy kuumaan hellaan, valuvaan veteen, portaisiin, porrastasanteisiin ja harvemmin siis muhun.

By the way... kahvi on pahaa, koska kahvinkeitin on descaled etikoitu viimeksi kesällä, ennen Kummitäti T:n meille muuttoa... Pojat ”lepäilee” yläkerrassa ja mä olen siivonnut Halloween helyt ja korut pois ja ripustanut tilalle syksyä – lapset maalas ystävän tekemiä taikataikinalehtiä, I-H-A-N-I-A!!!!  M oli sitä mieltä että seuraavaks on pääsiäinen tai ainakin Valentine’s Day. Se oli harmissaan kun lupasin vaan Turkey Dayta... mutta vähän mieliala koheni siitä että kalkkunanmättäjäisistä alkaa joulu ja näin ollen joulun alkuun on meillä kolme viikkoa – ei paha.

Taikataikinalehtiä

Mut on nyt rokotettu... hinkuyskä, jäykkäkouristus ja influenssa. Pitäis vähän säätää vatsataudin jälkeisiä veriarvoja karpalomehulla, muuten kaikki hyvin. Lääkäri sanoi et näytän hyvältä, kivaa että edes jonkun mielestä. Mä sanoin et oon aloittanut juoksemaan. Me ollaan L:n kanssa käyty samalla tohtorilla – kotoisasti Debralla – kymmenen vuotta. Niin ja se huumetesti; sinne saattaa siis joutua jokainen jolla on reseptikipulääkkeitä – narcotics – säännöllisessä käytössä ja siinä katsotaan kahta asiaa a) ettei pissasta löydy muita kivoja huumeita ja b) että sieltä löytyy niitä huumeita joita sieltä pitäiskin löytyä eli etten väärinkäytä tai myy. Kas kummaa läpäisin. Kerran vuodessa tehdään myös huumesoppari jossa lukee mitä syön ja kuinka paljon ja samalla lupaan ilmoittaa jos päädyn käyttämään jotain muitakin huumeita... mun käytöllä tää on oikeesti lähinnä lainsanelema pakko, mutta laki on laki.

Päivän odotushuoneita... lisää vielä tulossa...

Kardiologilla, torstaina 1.11. klo 9:30

Mosaicista oltiin myöhässä ja ne oli jo ovella vastassa... Mosaic, torstaina 1.11. klo 9:50 

 Lakeshore Clinic - meidän "terveyskeskus" torstaina 1.11. klo 10:30
Debran huoneessa odottelemassa Debraa

 Takaisin odotushuoneessa odottelemassa labraa

Matkalla autolle... pitkästä aikaa asukuva    
O:n paita - Mini Boden, housut - Diesel ja tossut - Vans.
K:n  paita - Hanna Andersson, farkut - Gap Jeans ja tossut - Stride Rite.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.