perjantai 23. marraskuuta 2012

for real or just pretend


Mä heräsin seiskan pintaan siihen, että joku oli varmaan kuollut tai vakavasti loukkaantunut, ja kirmasin alasti pelastamaan lastani hirviön kynsistä. Yöpaidan – kyllä käytän yöpaitaa - olin jossakin välissä yötä hyljännyt eksessiivisen hikoilun tuloksena ja olin siis ihan oikeasti ilman rihman kiertämää. O nukkui, K oli kai nähnyt pahaa unta tai jotakin... lohduteltiin hetki meidän uudessa aviovuoteessa - L nukkuu M:n sängyssä ja kyllä meitä kolme sinne M:n sänkyyn hyvin mahtui. Meidän sänkyyn kun ei voinut palata koska M nukkuu siellä.

Tonttu palasi meille tänään, se keinuu olkkarin kaihtimien naruista tekemässään keinussa ja oli raahannut joulukynttelikön autotallista ikkunaan... Kaulassa sillä on se mun sille neuloma kaulaliina, kai se tuli tarpeeseen. Lapset tietää ettei Tonttuun parane koskea, L näytti arpensakin... meidän Tonttu puree. M häilyy uskon ja epäuskon rajamailla, illalla se vielä kysyi multa että onko se ”for real or just pretend”.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.