lauantai 24. marraskuuta 2012

taas synttärit ilman kakkua


Tänään on vietetty tyttöjen aikaa ostoksilla ja synttäreillä, käyty kuppikakuilla kahvilassa ja ripusteltu jouluvaloja...

Mä olen vuodattanut liikutuksen kyyneleitä seuratessani M:aa synttäreillä sen koulukavereitten kanssa... se leikki, oikeesti leikki ja vuorovaikutti - puhui ja keskusteli ja oli yhdessä.

Oli mahtavaa olla erilaisten kutsuilla, sellaisilla joilla vanhemmat auttaa lapsiaan tarvittaessa toimimaan eikä vaan juo kahvia ja rävellä kännykkäänsä - kyllä täälläkin siis juoruttiin ja vaihdettiin viimeisimmät vinkit - ja joilla kukaan ei kiinnitä huomiota esimerkiksi tähän keskusteluun:
 • Are we having cake next?
 • No, there won’t be cake because B can’t eat dairy or wheat and there would be both dairy AND wheat in a cake.
 • But this IS a Birthday Party and there is ALWAYS cake at Birthday Parties. There NEEDS to be cake next because this is a Birthday Party and it's not a Birthday Party without a cake. There HAS to be cake next...
 • Please calm down, give yourself a couple of deep breaths and we can have cake AFTER the party.

Tai siihen että päivänsankari väsähti ja vetäisi kunnon itku-potku-kiukku-raivot tai että valtaosa lapsista jossakin välissä väsähti ja kaikki hakivat omin keinoin sitä sisäistä rauhaa… M eristäytymällä ensin pallomereen pallojen alle ja sen jälkeen nurkkaan istumaan.

Pojat lähti faijansa kanssa kaatikselle ja sit Ikeaan ostamaan silliä ja tuikkukynttilöitä.3 kommenttia:

 1. Mä haluuuuun tollaiset lahjapaketit. Ihan mielettömän hienot. Ja muutenkin ihanalta näyttää myös pihalta katsottuna teidän kodin joululook.

  Ja mahtavaa edistystä M <3 Voin kuvitella sun fiilikset, kun neitonen minglailee bileissä. Ja oon kyllä samaa mieltä neidin kanssa. Ei voi olla synttäreitä ILMAN kakkua. Missäs ne kynttilät sitten on? Ja jos ei oo kynttilöitä niin ei voi toivoa ja mitkäs synttärit ne sit oikein on?? Kai sieltä ihmemaasta nyt saa jotain, josta voisi kakun väsätä? Vaikka kunnon kaalisiili, jossa lihapullien tilalla olis herkkuja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan jostakin syystä viime aikoina osuttu tällaisiin kakuttomiin kemuihin ja koska mäkin on M:n kanssa ihan samaa mieltä ollaan kakut syöty sit synttäreiden jälkeen erikseen... onhan täällä kaiken maailman viljattomia vegaanikakkuja eli varmaan sen kakun olis voinut hankkia jos se olis päivänsankarin perheen mielestä ollut tärkeetä.

   Poista
 2. ^^Mä en kyllä voi käsittää miksi syntymäpäiväkakku ei olis tärkeää. Mutta mä oonkin vähän kaavoihin kangistunut. Jotenkin vaan tuntuu pahalta lapsen puolesta, jos ei ole kakkua, kun hän on allerginen. Mutta joo, ihana oot kun meette kakulle kemujen jälkeen:)

  VastaaPoista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.