maanantai 26. marraskuuta 2012

laatikosta viemärin kautta fileeseen


Onnellisina siitä että yläkerran vesivahingon korjaaminen oli helppoa ja nopeaa ja yllättävän kohtuullisen hintaista -  vajaat $90 – me syödään tänään lihaperunasoselaatikon sijasta sisäfilepihvit ja juodaan hyvää punkkua, olkoon vaan maanantai.

Pojat on kipeitä ja kiukkuaa, M kiukkuaa muuten vaan tai siis se kiukkuaa sitä että viimeiset neljä päivää on olleet erilaisia ja tänään palattiin normiin ja on hyvä sen myötä päästellä vähän höyryjä... Kaikki on ollut kaikilla mieluummin enemmän kuin vähemmän huonosti ja mulla pinna kireellä. Viideltä olisin jo ollut valmis viskipaukkuun – jos siis viskiä joisin – tyydyin laskemaan sataan ja sataan ja sataan ja sataan ja laittamaan telkun päälle. Nyt ne on kaikki lääkittyinä sängyissään ja täällä on ihana hiljaisuus... ainakin hetken.

2 kommenttia:

  1. Iiihanaa, että selviätte vesivahingosta noin vähällä. Meikäläisellä nousi jo verenpaineet aiheesta lukiessa. Siinä on syytä vedellä fileetä ja priimapunkkua vaikka koko viikko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vesivahingot ON tosiaan pelottavia kun tuho on helposti laajaa ja suurta ja kallista... tällä kertaa lykästi.

      Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.