maanantai 5. marraskuuta 2012

ei kummempaa, oikeastaan aika ihanaa


Hyvää maanantaihuomenta! Tänään on se aamu kun eilisillasta asti on ollut se tunne, että tänään piti tehdä jotakin, mutta en kerta kaikkiaan muista mitä ja kalentereissa – kyllä, niitä on kaksi – ei ole mitään tavallista arkea kummempaa... koulu, terapia, terapia, leikkideitti... joku varmaan joskus soittaa ja kertoo mitä jäi tekemättä, menemättä, viemättä tai tuomatta.

Aamiaisella meidän neljäjapuolvee ilahdutti mua keskustelemalla vohvelinsyönnin välissä asiantuntevasti maan pyörimisestä akselinsa ympäri ja auringon ympäri ja... tietääkö ton ikäiset normaalisti jo näin paljon? K kiipesi mun tuolille, rutisti takaapäin ja ilmoitti olevansa mun apina ja O näytti yhtä uniselta kuin aina aamuisin, syödessään omat vohvelinsa unipussi toisessa kädessä – Ei, ei se enää unipussissa nuku, se pussi on sen ”tutu” rätti, rättönen... tärkeä kaveri. Miten mua on siunattu näin ihanilla ja älykkäillä lapsilla?

Seuraavaksi nakkaan M:n bussiin, laitan itselleni toisen kupillisen kahvia ja vähän aamiaista...

Sammakoiden syyskurnutus kuuluu sisälle asti... 

Vohveleita, vaahterasiirappia, tuoreita vadelmia ja munakokkelia


4 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen aamupala!! Mäkin sain viikonloppuna veljenvaimon paistamia vohveleita, oli kyllä ihana herätys:)

  Teidän M:lle varmaan jää enemmän päähän kuin monelle samanikäiselle, mutta meilläkin aina välillä neitiviisvee laukaisee sellaisia faktoja, että alan itsekin ihmetellä, että mistä se on kuullut. Onnea on viisaat lapset!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä tiedä jääkö sitä tietoa enemmän, mutta lähinnä yllättävää tietoa. Mä en jotenkin osannut ajatella että kuunkierto ja aurinkokunta jaksais sitä kiinnostaa... Onnea ON fiksut lapset!

   Poista
 2. Oon mie kyllä laiska (ja huono) äiti, ei meillä KOSKAAN syödä vohveleita aamupalaksi. sunnutaina on sentään riisipuuroa...
  Meidänkin muksutkin selittävät toisilleen miksi on pimeää ja toinen sitte selittää "kun maapallo pyörii akselinsa ympäri..." Mutta nämähän vain apinoivat meidän vanhempien vastauksia, mutta osaavat kyllä tuon miksi-taudin siivittämänä kysellä mitä kinkkisempiä juttuja. Ei meinaa tämän äiti äly aina riittää :).
  Muruset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin lohduksi paljastaa että noi on pakasteesta :) Pannareita jaksan kyllä usein aamuisin laittaa kun ne tulee niin äkkiä...

   Odota vaan... meillä puhutaan kuolemasta ja lasten saannista ja...

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.