torstai 1. marraskuuta 2012

ja tänään äänestin


Toimitin M:n toimitaterapian raportin koulun toimintaterapeutille, noukin neidin kyytiin, tiputin sen toimintaterapiaan – unohdin ottaa kuvan – kävin poikien kanssa ruokakaupassa ja käytiin noukkimassa M takaisin autoon. Autolla ruuhkassa kotiin tekemään päivälliseksi aamiaista ja kylvettämään likaiset apinat. Tän viikon ajot on ajettu... L saa huomenna ajella mun puolesta. Viikon (3 päivän) saldo: 5 tuntia 48 minuuttia ja 228km 527m... jokainen päivä siis keskimäärin 1 tunti 56 minuuttia ja reiskat 76km ratissa.

Koululla odottamassa M:aa

Päivälliseksi aamiaista

Iltasella vielä äänestin, täytin sen kaksisivuisen lomakkeen, ruksitin ääneni Mitt Romneylle, senaattoriksi Maria Cantwell (kun se sai meidän bensanhinnan laskuun olkoonkin demokraatti), kuvernööriksi Rob McKennaa, maria vastaan, homoavioliittojen puolesta... sitä yhtä jätkää en kyennyt äänestämään, sitä joka oli sitä mieltä ettei raiskaus ole mikään syy abortille, no rohkenen kuitenkin olla eri mieltä ja että jopa tällaiselle mun kaltaiselle "pro life" tyypille se on aika hyvä peruste.Huomenna vapaapäivä ja kuvauspäivä... hauskaa, ihanaa ja mahtavaa! M kysyi et miks mä tartten vapaapäivän, mitäs siihen voi vastata – koska ootte niin kamalia?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.