tiistai 20. marraskuuta 2012

ylläri pylläri


Mun piti vielä eilen palata kirjoittamaan, mutta sain jonku ihmeen vatsakipukohtauksen ja olin illan poissa pelistä... tänään on väsy valvotun kipuyön jäljiltä, mutta muuten olo kai parempi. L toi töistä tullessaan mulle varhaisen synttäri-joulu-muutenvaanlahjan ja mä olen kunnon materialistina ihan onnesta soikeena... Se ON aivan ihana ja sit siinä on vielä sellainen lastennurkkaus jossa kolmikko pääsee mellastaman ihan rauhassa, ilman että pääsevät käsiksi mun juttuihin. Kaikki kolme pikkunörttiä hipelöi mun uutta puhelinta aina kun silmä välttää...

Windows Phone 8; vasemmalla mun osasto ja oikealla Kids Corner

Eilen lounaalla lasten kanssa... ikkunan takana järjestellään jo perjantaina alkavaa joulukuusikauppaa...
Täällä joulu alkaa ihan OIKEESTI perjantaina - ihanaa!


2 kommenttia:

 1. Ihana ihana L. Mullekin kelpais;)

  Mäkin heräsin jouluun, kun tajusin että siivooja tulee huomenna ja sitten seuraavan kerran on jo joulukuu. Ulkovalot mies lupasi laittaa pihapuihin (maalaisten pimeänkarkoitusvalot;) ja sitten leivottiinhan me eilen jo pipareitakin. Neiti oli niiiiin innoissaan ja toinen pojistakin tahtoi "silittää" eli kaulita;) Ja pipareita on mussutettu sellaisella vauhdilla, että pitää tehdä lisää.

  Miten noi teidän puut kestää kuukauden? Sisällä? Mä ajattelin, et neiti saa huoneeseensa meidän muovikuusen ja oikeaa ei taideta ees laittaa, kun ei olla jouluna kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)

   Me laitetaan jouluvalot nyt viikonloppuna ja joulukoristeet ja... joulukuusen kanssa ollaan yleensä odotettu mun synttäreihin ja niin taidetaan tehdä nytkin. Kerran otettiin kuusi heti kiitospäivänä ja kyllä se oli aika säälittävässä tilassa jo jouluna ja taidettiin jo heti joulpäivän iltana nakata se pihalle. Ei ne siis kestä.

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.