tiistai 13. marraskuuta 2012

hei, me lennetään - tai ainakin melkein


Me mennään taas – kolmen vapaapäivän jälkeen... kouluun, seurakunnan aamuryhmään ja kouluun, lounaalle, terapiaan, kouluun, terapiaan... ja sit kello onkin jo viis...

Musta on pelottavaa että mä oikeesti oon jotenkin leppoisampi äiti kun L on poissa... jatkuisko tää näin jos se ei koskaan tuliskaan takas – pitää tulla takaisin, tämä EI ollut vihje pysyä siellä!!!!!!! - vai palattaisko me normaaliin, kyllä varmaan... en loputtomiin jaksais olla se mukava, lehmänhermoinen, ”kiva äiti”. JA toisaalta musta tuntuu että noi kolmekin on ollut ”on their best behavior” ettei mutsi pimahda ja karkaa – kauhun tasapaino.

Eilen illalla opettelin telkkaa katsoessani neulomaan patenttia. Miksi mä oon aina kuvitellut että se on jotenkin vaikeeta ja monimutkaista? Sehän on ihan superhelppoa!

O vetää kolmatta jogurttiaan... kaks muuta ei syöneet ja O hoitaa homman... M on saanut vaatteet päälleen ja K katsoo Tuhkimoa välillä sylistä ja välistä taas lämppärin edestä. 


4 kommenttia:

 1. Patentti on ihan superhelppoa! Tein pari tuubihuivia itelleni just patentilla.

  Ja näin pitempään jo lasten kanssa yksin olleena... kyllä se arkinen räyhämutsi aika nopeesti kuvioihin palas ;)

  VastaaPoista
 2. Mikä on patentti? neule? Mitä sä oot tekemässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Patentti on joo neuletyyppi - laitan sulle kuvaa... edelleen työstän sitä tilkkupeittoa meille olkkariin ja samalla M:lle kaulaliinaa.

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.