torstai 1. marraskuuta 2012

terveellisestä ruokavaliosta - NOT


Mun sairastaessa seisoi sekä auto että odotushuoneiden kuvaus... missasitte ehkä 80km ja kolme odotushuonetta... Mosaic, Mosaic (siis se klinikka) ja baletti, joka oli muutenkin Halloweenin kunniaksi peruutettu. Vuorokauden mittaisesta kakkahorroksesta herättyäni olen erittäin tietoinen että tänään on marraskuun eka ja te odotatte kuvia... kamera lepää kuitenkin pöydällä, koska MINÄ päätin että kotiäidin vapaapäivä on mielenkiintoisempi kuin muutamat terapiat ja pari lääkäriä. Kuvaan siis huomenna oman vapaapäiväni. Mullahan on huomena vapaapäivä vaikka koko sarja oksentais... ainoa mikä sen voi peruuttaa on jos L oksentaa, koska kyllähän yksi terve isä muutamat eritteet hoitaa ja ainakin oppii kunnioittamaan äitiyttä jos ei muuta.

Pitäis varmaan alkaa keskittymään vähän perheen ateriahuoltoon koska viime päivät ne on ruokittu pääasiallisesti ainoastaan näillä:

Muropatukoita

Karkkia ja suklaata...

Melonia ja mansikkatuorejuustoa ja bageleitä

Nyt M koulubussiin, tämä nainen suihkuun ja ekan lääkärin kautta terapiaan ja sieltä toiseen lääkäriin ja takaisin terapiaan...

Ai niin, ne ensi vuoden vakuutustiedot tuli... ei niin paha kuin odotin, oikeastaan ihan jees – meille, ei kaikille... Täytyy miettiä mitä terapioita jatketaan ja mitkä lopetetaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.